ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προκαλούν… επίσημα

Η μετάθεση του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός μία μέρα νωρίτερα, επισημοποιήθηκε προκαλώντας για μια ακόμη φορά τον εκνευρισμό, σε μια περίοδο που η ισονομία αποτελεί… είδος προς εξαφάνιση.

Προκαλούν… επίσημα

Η Σούπερ Λιγκ όρισε το ματς της Κομοτηνής το Σάββατο 7/3, αντί της Κυριακής 8/3, που είχε οριστεί, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μία ημέρα έξτρα ξεκούρασης ενόψει της ρεβάνς του με την ΑΕΚ για το κύπελλο στις 11/3.

Η αδιανόητη και ανεξήγητη μετάθεση αυτού του αγώνα, προκαλεί… απορίες καθώς υπενθυμίζεται πως όταν τέθηκε θέμα αλλαγής της ημερομηνίας στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, το αρνήθηκε με τον πλέον σαφή και… ξεκάθαρο τρόπο, οδηγώντας σε αναβολή του ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που θα γινόταν εκείνη την εβδομάδα.

Η Λίγκα με τέτοιου είδους αποφάσεις προκαλεί… δημιουργώντας ένα αίσθημα αδικίας και καχυποψίας… στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση ήταν ομόφωνη, σύμφωνα με τη θέση της Λίγκας.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.600 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αλλαγές του προγράμματος της 27ης αγωνιστικής, όπως τις ανακοίνωσε η λίγκα:

«Ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17:15 (αντί για τις 19:30).

Ο αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 19:30 (αντί για την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15:00).

Ο αγώνας Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 08/03/2015 και ώρα 15.00 (αντί για το Σάββατο 07/03/2015 και ώρα 17.15)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.