Ποδόσφαιρο

Η «dream team» στο ντέρμπι

Η «dream team» στο ντέρμπι

Ο Σταύρος Μάνταλος θα διευθύνει το ντέρμπι με του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή, με βοηθούς του τους Καρατζίκα και Καραβασίλη και η ΠΑΕ σχολίασε τους ορισμούς της ΚΕΔ.

Ο Μάνταλος θα έχει ως βοηθούς τους Καρατζίκα (Αθηνών) και Καραβασίλη(Καβάλας), ενώ ως τέταρτος θα είναι ο Γιάχος, που είχε σφυρίξει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μάνταλος είχε κάνει τα μεγάλα λάθη στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Πανιώνιο, με αποκορύφωμα το πέναλτι που είχε δώσει στους γηπεδούχους.

Επίσης ο Καραβασίλης είναι αυτός που είχε δώσει το οφσάιντ στον Ίλιτς στο Ολυμπιακός-ΠΑΕ Γιάννενα και το οποίο είχε σχολιάσει στο twitter ο Νταβίντ Μέντες.

Φυσικά αυτοί οι ορισμοί δεν άρεσαν στην ΠΑΕ, η οποία όμως αρκέστηκε σε ένα μόνο σχόλιο για να μην δυναμητίσει το κλίμα: «Dream team»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version