ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Κόσμος, διοίκηση και ομάδα ενωμένοι σαν γροθιά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ημίχρονο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα έστειλε το μήνυμά του κατά της βίας.

Γιαννακόπουλος: «Κόσμος, διοίκηση και ομάδα ενωμένοι σαν γροθιά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ πως «περιμένουμε να μπορέσουμε να σοβαρευτούμε και να γυρίσουμε την διαφορά. Είναι μόνο δέκα πόντοι. Πιστεύω πως μπορούμε να το γυρίσουμε. Εχουμε τον κόσμο πλάι μας. 25 χρόνια που είμαστε στον Παναθηναϊκό ως οικογένεια Γιαννακόπουλου, ο κόσμος, η ομάδα και η διοίκηση είναι ενωμένοι σαν γροθιά. Το ΟΑΚΑ σε αγώνες, όπως με την Μπαρτσελόνα το ΟΑΚΑ πάντα γεμίζει. Παράπονο έχουμε για κάποια ματς με μικρότερες ομάδες. Αυτός είναι ο πρώτος από τους έξι τελικούς που έχει πει και ο κόουτς».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα έρχονται στο γήπεδο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο γήπεδό μας. Παλαιότερα θυμάμαι και τον Ομπράντοβιτς που πήγαινε κι αυτός σε αγώνες ποδοσφαίρου. Εμείς θέλουμε να μην υπάρχει βία στα γήπεδα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η κοινωνία μας, να συγκρατιόμαστε, να μην βγαίνουμε εκτός εαυτού και να μην απαντάμε σε προκλήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...