ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέλσον: «Δεν συγχωρούνται τα λάθη»

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον στάθηκε στα λάθη που υπέπεσε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα στην 9η «στροφή» του Top 16 της Euroleague.

Νέλσον: «Δεν συγχωρούνται τα λάθη»

«Εμείς κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία. Έπρεπε να ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί στο υψηλότερο επίπεδο δεν συγχωρούνται τα λάθη», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Ενώ για τη δύσκολη συνέχεια και το αν είναι δύσκολο να πάρει το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός στα προημιτελικά τόνισε.

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Φαίνεται πως είναι δύσκολο να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου μας, αλλά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.