ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

Τα αίτια της ήττας από την Μπαρτσελόνα στο top16, εξήγησε μετά το τέλος του ματς, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Πληρώσαμε τα λάθη μας»

O άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς τόνισε αρχικά πως «τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Αν πρέπει να πούμε τι φταίει είναι κάποια λάθη στο τέλος του ημιχρόνου και κάποια λάθη στην τακτική. Η Μπαρτσελόνα ήταν πάρα πολύ καλή. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη επικοινωνίας, γιατί όταν παίζεις με ομάδες υψηλού επιπέδου, τα πληρώνεις». 

Επίσης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παρατήρησε πως «όσο κι αν παλεύαμε η Μπαρτσελόνα ήταν καλή, κάποια φθηνά λάθη δεν μας άφησαν να ξεφύγουμε στο σκορ. Είναι κάποια λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Aν είχαμε κερδίσει, θα σας έλεγα πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να πάρουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Τώρα, μπορώ να σας πως πως θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.