ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένοντας τον Καρέλη…

Το πρόβλημα στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου, ενόψει ΠΑΟΚ, ακούει στο όνομα Νίκος Καρέλης, καθώς ο νεαρός επιθετικός είναι αμφίβολος για την Κυριακή, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει την αυριανή προπόνηση για να μάθει… νεώτερα.

Περιμένοντας τον Καρέλη…

Ο Καρέλης δέχτηκε ένα χτύπημα στην χθεσινή προπόνηση στα πλευρά, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το Κυριακάτικο ντέρμπι στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (8/3, 19:30).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν υπολογίζει στον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει θλάση ενώ έχει από χθες έναν ακόμα πονοκέφαλο, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, Νίκος Καρέλης κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να παίξει με τον «δικέφαλο».

Σε περίπτωση που ο 21χρονος φορ δεν τα καταφέρει, ο Αναστασίου ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τον Κλωναρίδη δίπλα στους Μπεργκ και Πέτριτς στην επίθεση του «τριφυλλιού», ενώ τη θέση του αρχηγού, διεκδικεί ο Ατζαγκούν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, θα… δείξει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι, που υπενθυμίζεται θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.