ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Θέλω να συνεχίσω…»

Σίγουρος πως θα συνεχίσει και μετά το καλοκαίρι να κλοτσάει το… τόπι, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μλάντεν Πέτριτς. «Ντροπή για όλους μας», αναφέρει για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Πέτριτς: «Θέλω να συνεχίσω…»

Ο Κροάτης φορ του Παναθηναϊκού, μίλησε στην κάμερα της Nova, για το μέλλον του, ξεκαθαρίζοντας το… τοπίο, τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα… απομακρύνεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στην κάμερα της Nova:

Για τα επεισόδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής χωρίς οπαδούς: 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν θα ήθελα να επεκταθώ και να σχολιάσω πολύ γύρω από θέμα αυτό. Είναι ντροπή για όλους μας και κανένας δεν κερδίζει από αυτές τις καταστάσεις και απ’ όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους και αυτό δεν βοηθάει. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν στο μέλλον».

Για το αν μπορεί να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στην κατάσταση που ήταν πριν τη διακοπή:

«Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως πριν τη διακοπή. Η αλήθεια ότι έχουμε δείξει τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ότι είναι δύσκολο να χάσουμε. Ωστόσο, θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Αυτό το γεγονός αλλάζει τα πράγματα, αλλά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν προετοιμάστηκε διαφορετικά ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι δεν θα έχει δίπλα του τον κόσμο του:

«Δεν νομίζω ότι αλλάξαμε κάτι στην προετοιμασία μας. Η διαφορά θα φανεί όταν θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν πηγαίνεις στο γήπεδο και το βλέπεις άδειο, χωρίς φιλάθλους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Εμείς θα κοιτάξουμε να προσαρμοστούμε από την προθέρμανση και να μπορέσουμε να παίξουμε και να ανταποκριθούμε σαν να παίζουμε σε ματς με φιλάθλους».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Παναθηναϊκό να πάρει το πρωτάθλημα:

«Ήταν δύσκολο πριν την τιμωρία και τώρα έγινε ακόμη δυσκολότερο. Δεν είναι μόνο στο χέρι μας, αλλά από τη δική μας την πλευρά θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Για τις δηλώσεις που έκανε, αναφέροντας ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό:

«Πρόκειται για μια συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα και στο πλαίσιο της συνέντευξης με ρώτησαν το τι θα κάνω σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν μου ανανεωθεί τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Απάντησα ότι είναι πιθανό να σταματήσω, αλλά πιο πολύ αστειευόμενος. Είμαι αρκετά σίγουρος ότι θα συνεχίσω. Θα δούμε το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενος εδώ. Όλοι το ξέρουν. Θέλω να συνεχίσω. Όλοι το ξέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με την ομάδα και θα δούμε το πως θα εξελιχθούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.