ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Με το μέρος μας η ψυχολογία»

Σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αφρουδάκης, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Βουλιαγμένη (17:00, Novasports 4), τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογία με το μέρος του.

«Με το μέρος μας η ψυχολογία»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Γιώργος Αφρουδάκης μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για την αναμέτρηση τόνισε:

«Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια δύσκολα, τα δυο με τη Βουλιαγμένη και τον Εθνικό και λίγο αργότερα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε όσο περισσότερους βαθμούς να μαζέψουμε, γεγονός που θα μας κάνει φαβορί για τη δεύτερη θέση προκειμένου να κλείσουμε την κανονική περίοδο. OΝΟΒ προέρχεται από την ήττα με τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να αντιδράσει στο δικό μας παιχνίδι. Από την άλλη, εμείς έχουμε τη ψυχολογία είναι με το μέρος μας αφού δεν έχουμε κάνει ήττα εκτός προγράμματος. Το κλειδί του ματς είναι να αλλάξουμε εμείς το ρυθμό, να πάμε εμείς σε πιο αργό ρυθμό, αφού ο ΝΟΒ έχει πιο βαθύ ρόστερ. Από εκεί και πέρα αν κριθεί το παιχνίδι στο γκολ έχουμε την εμπειρία για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...