ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινες» επιτυχίες

Με αρκετές επιτυχίες για το τμήμα ποδηλασίας του τριφυλλιού, ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας του Π.Ο.Σαλαμίνας «Ο Πρωτέας» που διοργανώθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου στην Σαλαμίνα.

«Πράσινες» επιτυχίες

Αρκετές και εδώ οι συμμετοχές και παρόντες σε τρίτο αγώνα την ίδια Κυριακή οι αθλητές/τριες του Παναθηναϊκού. Στην κατηγορία των Γυναικών, το βάθρο της 2ης και 3ης θέσης ήταν πράσινο με την Ειρήνη Τερζή και την Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου αντίστοιχα.

Ο νεαρός μας, Διονύσης Θεοδόσης-Λαμπούδης, στα Μίνι Μικρά-Αγόρια κατέλαβε την 10η θέση ενώ στα Μίνι Μεγάλα-Κορίτσια άλλο ένα μετάλλιο 3ης θέσης ήρθε για την Λυδία Μούτσιου.

Ο Σπύρος Ντόκος στους Παμπαίδες κέρδισε με αρκετή διαφορά άλλον έναν αγώνα (σε 4 αγώνες συνεχόμενους είχε 4 πρωτιές) και στην 6η θέση ο Μαρτίνος Μούτσιος.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στους Έφηβους, ο Παναγιώτης Ζουμάς κέρδισε την 2η θέση ενώ ο Ευθύμης Ντόκος, μετά από δύο δυνατές πτώσεις που είχε,δεν κατάφερε να τερματίσει.

Τέλος, στην κατηγορία Αντρών ο Θοδωρής Θεοδωρίδης,τερμάτισε στην 13η θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.