ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Καθαρή νίκη για το αβαντάζ»

Καθαρή νίκη ζήτησε ο Γιώργος Ρούσης, για το σημερινό ματς με τους Μακεδόνες (15:00 μ.μ) ώστε να κρατηθεί το αβαντάζ για τα πλέι οφ.

Ρούσης: «Καθαρή νίκη για το αβαντάζ»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο 7/3 (15.00) τους Μακεδόνες στο κλειστό του Πανελληνίου για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση, που προέρχονται από τη νικηφόρα εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θέλουν να μια καλή εμφάνιση και τη νίκη στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους για την κανονική περίοδο στην Κυψέλη.

Οι «πράσινες» περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στις εξέδρες -όπως συμβαίνει ανεξαρτήτως αντιπάλου- προκειμένου να τις ωθήσει στη νίκη και φυσικά να δώσει ενέργεια και να τις… ανεβάσει ενόψει του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου (28/29-3).

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες, ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε:

«Θέλουμε την καθαρή νίκη για να κρατήσουμε το αβαντάζ για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Παράλληλα, θέλουμε να κρατήσουμε το καλό πρόσωπο που δείχνουμε τον τελευταίο καιρό. Οι Μακεδόνες κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά είναι μαχητική ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.