ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Είμαστε οι καλύτεροι και το ξέρουν…»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Πράνιτς: «Είμαστε οι καλύτεροι και το ξέρουν...»

Ο Κροάτης μέσος του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στην τιμωρία του Παναθηναϊκού τονίζοντας πως οι «πράσινοι», θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη nova:

«Είναι πολύ περίεργη κατάσταση και είναι δύσκολο να σκεφτείς το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό και μετά από όλα όσα έγιναν, όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια βλέπεις ότι οι παίκτες είναι λίγο απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Και αυτό γιατί χάσαμε τρεις βαθμούς και αισθανόμαστε σαν να μην κερδίσαμε τον Ολυμπιακό. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι άδειο το γήπεδο, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τη δουλειά μας, όπως σε όλη τη σεζόν και να ξεχάσουμε όσα έγιναν».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και πέρα σε ότι έχει να κάνει στην μάχη του φετινού τίτλου, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής τόνισε:

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο. Δεν περιμένω να χάσει τόσους πολλούς βαθμούς ο Ολυμπιακός, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν χρειάζεται να τους σκεφτόμαστε. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δείξουμε σε όλους πως είμαστε καλή ομάδα και αυτό κάνουμε εφέτος. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τότε θα προσπαθήσουμε να τους προσθέσουμε πίεση. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είμαστε καλύτερη ομάδα, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και το ξέρουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.