ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σλότερ: «Σπουδαίοι οι οπαδοί μας»

Ο Έι Τζέι Σλότερ μέσα από το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως ο κόσμος του τριφυλλιού είναι σπουδαίος και αγαπάει την ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως με τη βοήθειά του οι «πράσινοι» μπορούν να πετύχουν πολλά.

Σλότερ: «Σπουδαίοι οι οπαδοί μας»

Ο Αμερικανός γκαρντ παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (07/03), χαρακτηρίζοντας τους Θεσσαλονικείς σκληρή ομάδα.

Αναλυτικά το blog του Σλότερ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ: «Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ

Μετά το ταξίδι μας στο Ρέθυμνο και τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.059 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι σκληρή ομάδα… Ξέρουν πώς να παίζουν καλά, μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το νιώσαμε στον αγώνα για το Κύπελλο, αλλά ο Βλάντο είχε την απάντηση.

Επίσης απ’ εδώ και στο εξής αρχίζει μια κρίσιμη περίοδος. Έχουμε να παίξουμε σημαντικούς αγώνες σε Ελληνικό πρωτάθλημα κι Ευρωλίγκα αλλά να κερδίσουμε και το κύπελλο Ελλάδας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι είμαστε σε θέση να παλέψουμε για όλους τους στόχους μας. Πρέπει να είμαστε μαζί, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και να παίζουμε σαν ομάδα.

Αυτά είναι και τα κλειδιά για την επιτυχία. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον… Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πρέπει να το κάνουμε.

Επίσης είναι σημαντικό να μείνουμε υγιείς ώστε να παλέψουμε για τους στόχους μας. Η υγεία είναι το μεγαλύτερο δώρο. Επίσης περιμένω πολλά από τους οπαδούς μας. Είναι σπουδαίοι, αγαπούν την ομάδα μας και ξέρω ότι με τη δική τους συμπαράσταση μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Επίσης πρέπει να συγχαρώ τη διοίκηση για την εκπληκτική ιδέα να γιορτάσει την «Ημέρα της Γυναίκας» την Κυριακή. Πληροφορήθηκα ότι όλες οι γυναίκες οπαδοί την Κυριακή θα έχουν κάποια προνόμια, όπως φθηνότερο εισιτήριο ή εκπτώσεις στο PaoShop ενώ επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στα σόου μας…

Αυτές οι διοργανώσεις είναι σπουδαίες διότι αποδεικνύουν την ισχυρή σχέση του κλαμπ με τον κόσμο. Είναι μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση μετά την «Ημέρα Φιλάθλου» που έγινε τον Δεκέμβριο και είχε μεγάλη επιτυχία.

Για το τέλος θα μοιραστώ μαζί σας μια φωτογραφία ξανά από το instagram του Τζέιμς!!! Αυτή είναι η αντίδρασή μας μετά από μια δική μου πάσα και δυνατό τελείωμα από τον… σπεσιαλίστα στα καρφώματα Τζέιμς Γκιστ. Σίγουρα είναι μια υπέροχη φωτογραφία.

Θα μιλήσουμε ξανά σύντομα

A.J.»

That face you make after you throw a oop and ya homie connects on it over 3 defenders!!!!!! #watchyahead

A photo posted by AJ Slaughter (@slaughter3000) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.