ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να παίζει μέχρι τα 50 του»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δήλωση του, ευχήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης να παίζει μέχρι τα 50 του μπάσκετ.

Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να παίζει μέχρι τα 50 του»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό του μπασκετικού Παναθηναϊκού ενώ τον τοποθέτησε ψηλότερα από μεγάλους αστέρας του παγκόσμιου μπάσκετ

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Παρακολουθώ μίνιμουμ δύο αγώνες ευρωπαϊκού μπάσκετ την εβδομάδα από το 1982, είτε από κοντά είτε από την τηλεόραση. Έχω δει Ντομινίκ, Πασπαλιέ, Σάμπονις, Σάρας, Όσκαρ, Σμιτ, Γκάλη, Φάνη,Πέτροβιτς, Κούκοτς, Παπαλουκά, Μποντίρογκα. Όλα τα ιερά τέρατα. Ο Διαμαντίδης όμως είναι ένας και είναι τουλάχιστον ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από όλους. Ο τρόπος που σκέφτεται και κινείται μέσα στο παρκέ είναι σαν είναι μερικά δευτερόλεπτα πιο μπροστά. Μακάρι να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του»!  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.