ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άλλοι παίζουν σε πάγο με το ζόρι και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς σχολίασε την απόφαση για αναβολή του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό.

«Άλλοι παίζουν σε πάγο με το ζόρι και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή»

Με ανάρτηση του στο facebook σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση για οριστική αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού στην Θράκη, ενώ θυμήθηκε και τα περίεργα περιστατικά που είχαν συμβεί στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, λόγω του πάγου και της ομίχλης.

Αναλυτικά το ποστ του Νικόλα Βασιλαρά στο facebook

«Άλλους τους βάζουν με το ζόρι να παίξουν σε πάγο και ομίχλη και σε άλλους το αναβάλουν με την πρώτη βροχή. Και αφού το είχαν αποφασίσει από την Παρασκευή έβαλαν και τον… Μπιρσίμ να ψάχνει για λακούβες και το έκαναν και θρίλερ. Τι δεν καταλαβαίνεις»;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...