ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός με θλάση ο Γκιστ

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ (8/3), λόγω θλάσης ελαφριάς μορφής στον προσαγωγό. Πολλές εκπλήξεις από την ΚΑΕ για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

Εκτός με θλάση ο Γκιστ

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με πρόβλημα για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, που είδε τον Γκιστ να ταλαιπωρείται από θλάση. Αυτό σημαίνει ότι ο Αμερικανός δεν θα παίξει στο ματς.

Το «τριφύλλι» μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, ψάχνει την νίκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα.

Η ΚΑΕ παράλληλα ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 215.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας και περιμένει όλες τις φίλες της ομάδας στο ΟΑΚΑ την Κυριακή για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα απολαμβάνοντας πέρα από ένα όμορφο μπασκετικό θέαμα και τις σχετικές προσφορές.

Η πρόσκληση ισχύει για τον αγώνα της Κυριακής 8/3/2015 και ώρα 4.30μ.μ στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που συμπίπτει με την Ημέρα της Γυναίκας.

Μόνο γι’ αυτή την Κυριακή λοιπόν ο… θηλυκός πληθυσμός της ομάδας μας θα τύχει ειδικών προνομίων και προσφορών καθώς η ΚΑΕ έχει ορίσει, για όλες τις γυναίκες, να ισχύει:

-Γενική είσοδος στα 3 ευρώ.

-Έκπτωση 20% στα Paoshop.

-Αποκλειστική συμμετοχή γυναικών στους διαγωνισμούς «StoiximanMission» και «Βρες τη Φάση».

Επίσης θα υπάρξει και το show των B-Boys μαζί με τη FunPatrol.

Αυτή η Κυριακή θα είναι PAO-Women.

Για online αγορά εισιτηρίων πατήστε εδώ http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.