ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: «Προσωπικός στόχος η τετράδα»

Μετά την νίκη επί του Άρη, ο Θανάσης Πρωτοψάλτης τόνισε πως προσωπικός στόχος των παικτών είναι η είσοδος στην τετράδα.

Πρωτοψάλτης: «Προσωπικός στόχος η τετράδα»

Ο Πρωτοψάλτης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Άρη και όπως είπε η ομάδα κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, ενώ πρόσθεσε πως τώρα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που είναι σε δύο εβδομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πιέσαμε στο σερβίς και είμαστε ενεργητικοί στο μπλοκ. Βγάλαμε τον Άρη έξω από τα 3μ. και κάναμε το παιχνίδι μας. Το μεγάλο στόχο που ήταν η άνετη παραμονή τον έχουμε πετύχει. Από εδώ και πέρα ο προσωπικός στόχος των παικτών είναι η 4αδα και όσο νικάμε φτάνουμε όλο και πιο κοντά. Έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό και δύο εβδομάδες για να προετοιμαστούμε καθώς μεσολαβεί η διακοπή λόγω Κυπέλλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.