ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο εξωτερικό ο Βόκολος

Ο Λεωνίδας Βόκολος φέρεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος για να δει κάποιον πιθανό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Στο εξωτερικό ο Βόκολος

Η απουσία του Λεωνίδα Βόκολου από το προπονητικό κέντρο δημιούργησε διάφορες απορίες σε όλους. Το πιθανότερο βέβαια είναι να βρίσκεται στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει κάποιον ποδοσφαιριστή που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των πρασίνων.

Είναι πολύ λογικό όσο πλησιάζει το καλοκαίρι όλο και να αυξάνονται τα ταξίδια του Λεωνίδα Βόκολου με στόχο φυσικά οι μεταγραφές το καλοκαίρι να ολοκληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Λεωνίδας Βόκολος βρισκόταν στο Βέλγιο για να τσεκάρει τον Γιώργο Γκαλίτσιο. Οσο περνάει ο καιρός, τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας, θα πυκνώσουν τις μεταγραφικές τους αποστολές. Στόχος είναι η απόκτηση ενός στόπερ, ενός δεξιού μπακ, ενώς φορ και ενός αμυντικού μέσου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...