Παρασκήνια

«Ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται»!

«Ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται»!

Ξεσηκωμός υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο ειρηνικό συλλαλητήριο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ο κόσμος του Παναθηναϊκού βγήκε στους δρόμους ώστε να διαδηλώσει ειρηνικά και να διαμαρτυρηθεί, όμως απόψε θα είναι εκεί…

Συγκεκριμένα στις 19.00 μ.μ έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο έξω από τη θύρα 3 του «Απόστολος Νικολαΐδης», για όλα όσα ταλαιπωρούν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μήνυμα που ξεκίνησε προ ημερών μέσα από πανό που αναρτήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω των social media και των οργανωμένων συνδέσμων του «τριφυλλιού» και έτσι αναμένεται να υπάρχει δυναμική παρουσία λίγο πριν ξεκινήσει το κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Λεωφόρου, προκειμένου να μπει τέλος σε όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα στο δρόμο για να ενισχύσουν τις αντιδράσεις θα βρεθεί και απλός κόσμος από την επαρχεία και τις γύρω περιοχές.

Από τους διοργανωτές έχει τονιστεί, πως η συγκεκριμένη κινητοποίηση πρέπει να έχει ειρηνικό χαρακτήρα και σε καμία περίπωση δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό που θα αμαυρώσει τη συγκέντρωση, ενώ έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν και γιγαντοοθόνες με σκοπό να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου.

Exit mobile version