ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην βελτίωση στο δεύτερο.

Ιβάνοβιτς: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, πρόσθεσε επίσης πως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός και ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είχα προβλέψει. Στο πρώτο μέρος δεν είμασταν καλοί δεν παίξαμε ούτε γρήγορα και είμασταν χαλαροί, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Έχουμε κάποια θέματα που πρέπει να δουλέψουμε όπως το inside game, το μακρινό σουτ και την ταχύτητα.

Είχαμε όμως υπομονή και καταφέραμε και κερδίσαμε. Εύχομαι από καρδιάς στον ΠΑΟΚ καλή τύχη γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα.»

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.269 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.