ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Νίκη αφιερωμένη στους οπαδούς μας»

Ο Τάσος Λαγός αφιέρωσε την νίκη επί του ΠΑΟΚ στους οπαδούς που βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και υποστήριξαν την ομάδα.

Λαγός: «Νίκη αφιερωμένη στους οπαδούς μας»

Ο μέσος του Παναθηναϊκού κάνει μία πολύ καλή χρονιά και όπως άλλωστε είπε αυτό που θέλει είναι να έρθει και η κλήση από την Εθνική ομάδα. Αναφερόμενος στο παιχνίδι σχολίασε τα εύκολα γκολ που δέχτηκε το «τριφύλλι», ενώ υποστήριξη πως τα εξωαγωνιστικά θέματα επηρέασαν τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θέλει ψυχή για να είμαστε αυτοί που είμαστε. Ήμασταν αποτελεσματικοί και σκοράραμε τέσσερα γκολ. Ωστόσο δεχτήκαμε και εύκολα τέρματα, που δεν έπρεπε».

Για αυτά που έγιναν μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αν η ομάδα επηρεάστηκε: «Μας επηρέασε το άδειο γήπεδο, η τιμωρία με την αφαίρεση βαθμών, αλλά νομίζω τα πήγαμε καλά παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.»

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.671 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία του κόσμου: «Δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδειο γήπεδο τέτοια ντέρμπι. Όταν παίζεις ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θες την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Ωστόσο προσπάθησαν να μας ανεβάσουν εκείνοι που ήταν έξω από το γήπεδο με τα συνθήματα τους και τους αφιερώνουμε την νίκη».

Για πιθανή κλήση από την Εθνική ομάδα, μετά τις καλές εμφανίσεις: «Θέλω να δείχνω καλό πρόσωπο με την ομάδα αρχικά. Είμαι σε καλό επίπεδο, νιώθω καλά και ελπίζω να έρθει και η κλήση από την Εθνική ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.