ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκες στην συνέχεια»

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μιλάει για τον Μάρκους Μπεργκ, δηλώνει πως στόχος είναι οι νίκες μέχρι το φινάλε και αναφέρετε στην απουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Τριανταφυλλόπουλος: «Νίκες στην συνέχεια»

Ο «Τριάντα» στις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, αναφέρθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, τόνισε πως στόχος είναι οι νίκες μέχρι το τέλος και πρόσθεσε πως η δουλειά του είναι να αγωνίζεται όπου του πει ο προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα σε μια ομάδα πάντα χρειάζεται ένας να κάνει τη διάφορα. Το κάλο σε εμάς είναι ο πως υπάρχει ο Μάρκους αλλά και πολλοί ακόμη για να τραβήξουν στην ομάδα έτσι ώστε να αποδώσει καλύτερα. Σήμερα ήταν ο Μάρκους, άλλη φορά είναι κάποιος άλλος. Δείξαμε πως είμαστε καλή ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί στο γήπεδο για τον κοινό στόχο».

Για την απουσία του κόσμου: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά και δεν θέλουμε να γίνονται αυτά. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κοιτάξουμε να παίξουμε σωστά για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, είτε είναι ντέρμπι είτε όχι. Σήμερα ναι μεν βάλαμε τέσσερα αλλά δεχθήκαμε κάποια που δεν το θέλαμε, ωστόσο πήραμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο ματς».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σε όλο το ματς εμείς ήμασταν κυρίαρχοι. Δεχθήκαμε δύο γκολ που θα μπορούσαμε να μην τα δεχθούμε, καθώς δεν προήλθαν από πίεση. Έτσι, εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια πίεση και τακτική, όπως μπήκαμε στην αρχή κι έτσι ήρθαν και τα επόμενα γκολ».

Για το τι κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός, την ώρα που η έφεση για την αφαίρεση βαθμών εκκρεμεί: «Πέρα από το κομμάτι των βαθμών, θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι κάναμε σήμερα. Να κάνουμε δηλαδή τη δουλειά μας, να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια». Για τη θέση που αγωνίζεται: «Το έχω πει αρκετές φορές, Δεν με νοιάζει αν παίζω στη φυσική μου θέση ή κάπου αλλού. Το θέμα είναι εγώ να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής μου, να δίνω το 100% και να βοηθάω για το καλύτερο δυνατό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.