ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ευχαριστημένος από την ομάδα μου…»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δέχτηκε γκολ από παιδαριώδη λάθη, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Ευχαριστημένος από την ομάδα μου…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην Συνέντευξη Τύπου:

Για την αμυντική συμπεριφορά:

«Κάναμε δώρα στον Παναθηναϊκό. Είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και τους την δώσαμε, δεν μετακινηθήκαμε κι έγιναν πράγματα που δεν συμβαίνουν συχνά. Προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται να φέρεις ισοπαλία, όχι να χάσεις. Βάλαμε καταπληκτικά γκολ, προηγηθήκαμε με τεράστια προσπάθεια. Μέσα σε πέντε λεπτά έγινε το 1-2, 3-2 χωρίς κανέναν λόγο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Θέλαμε να κερδίσουμε για να είμαστε κοντά, τώρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την απουσία Κάτσε και τον εσωτερικό κανονισμό (αν γι΄ αυτό απουσίασε) και το πρόβλημα στον άξονα: 

«Για ποιον άξονα μου μιλάτε; Τα είδατε τα γκολ από τον άξονα. Τι φταίει το εξάρι στο γκολ του Καρέλη. Άλλη ερώτηση».

Για τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ:

«Εμείς φτιάχνουμε μία καινούρια ομάδα. Μάλλον δεν το ξέρετε, είστε αλλού. Φτιάχνω μία καινούρια ομάδα μέσα στον Φλεβάρη. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Μόνο εγώ το γνωρίζω. Είναι επόμενο να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Ήρθαν νέα παιδιά και πρέπει να καταλάβουν τι ζητάμε στο γήπεδο. Χωρίς κανένα γκολ δεχτήκαμε το πρώτο γκολ. Έχει να κάνει με τακτική αυτό; Έχει να κάνει με ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε συγκεκριμένες στιγμές. Χρειάζεται χρόνο αυτό το πράγμα. Να γίνουν λάθη, φιλικά παιχνίδια και να το συζητήσεις. Είναι δύσκολο να ρίξεις ευθύνες. Είναι πολλά αυτά που δεν μπορώ να σας εξηγήσω. Έχουμε πολλή δουλειά».

Για το αν οι μεταγραφές έβγαλαν την ομάδα από το πρόγραμμά της: 

«Έφυγαν και κάποιοι παίκτες. Δεν ήρθαν μόνο. Έχουμε προβλήματα στον άξονα χωρίς να μπορούμε να ανταποκριθούμε εύκολα. Γι’ αυτό φταίμε εμείς. Είναι απαράδεκτα τα γκολ που δεχόμαστε. Ο κόσμος χαίρεται για το παιχνίδι που είδε, αλλά είναι πολύ δύσκολο για τους προπονητές. Αυτό πιστεύω θα πει και ο Γιάννης (σσ Αναστασίου). Όταν κερδίζεις περνάει έτσι, πρέπει να δουλέψουμε».

Για το τι να περιμένει κανείς από τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια: 

«Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς κρίνετε από τα αποτελέσματα. Ήταν ένα ντέρμπι με μία ομάδα πάρα πολύ καλή από την μέση και μπροστά με παίκτες με εμπειρία και καλή ψυχολογία. Εμείς τους κάναμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε να τους κάνουμε κι άλλα τρία».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ:

«Μην με ρωτάτε τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Να με ρωτήσετε τον Μάιο. Αυτή η ομάδα μέρα με την μέρα είναι καλύτερη. Δεχόμαστε κάποια γκολ πρέπει να το συζητήσουμε κι αν σταματήσουμε αυτά τα λάθη τα παιδαριώδη θα πάμε καλύτερα. Κάθε φορά γίνεται και από κάποιον διαφορετικό. Το πληρώνουμε συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.