ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Χρόνια πολλά Ζέλικο (pics)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει σήμερα γενέθλια, κλείνοντας τα 55 του χρόνια και το panathinaikos24.gr, του εύχεται χρόνια πολλά.

Χρόνια πολλά Ζέλικο (pics)

Ο «Άρχοντας των δακτυλιδιών» του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, έχει συνδέσει τη μεγάλη καριέρα του με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο «υπηρέτησε» για 13 χρόνια, κατακτώντας αμέτρητους τίτλους.

Ο Ζέλικο, προπονητής της Φενέρ πλέον, γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του (9 Μαρτίου 1960), κλείνει τα 55 και συνεχίζει να αποτελεί το πιο hot όνομα, της προπονητικής στην Γηραιά Ήπειρο.

Γεννήθηκε στο Τσάτσακ της (ενωμένης τότε) Γιουγκοσλαβίας, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του, στην Μπόρατς Τσάτσακ (μέχρι και το ’84). Στη συνέχεια μετακομίζει στο Βελιγράδι και στην Παρτιζάν, όπου έπαιξε μέχρι και το 1991, όταν «εν μία νυκτί» τοποθετήθηκε στην άκρη του πάγκου της Σέρβικης ομάδας, κατακτώντας στο τέλος της σεζόν (’91-’92) το κύπελλο πρωταθλητριών.

Η καριέρα του μεγαλύτερου προπονητή, της Ευρώπης ξεκίνησε…

panathinaikos24.gr-obradovic bodiroga

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήρθε στην Ελλάδα στο ’99 και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα τον υποδέχτηκε…

panathinaikos24.gr-obradovic

Δίνει οδηγίες στον Βλάντε Ντίβατς, ως προπονητής Γιουγκοσλαβίας, το ’99, στο βάθος φαίνεται ο Ντανίλοβιτς.

panathinaikos24.gr-obradovic

Πρώτη προετοιμασία, πρώτη προπόνηση, με τον Παναθηναϊκό, ΟΑΚΑ, καλοκαίρι, 1999. 

panathinaikos24.gr-obradovic

O πρώτος αγιασμός…

panathinaikos24.gr-obradovic

Πρωτάθλημα το 2001.

panathinaikos24.gr-obradovic

Μπολόνια 2002, 3ος Ευρωπαϊκός τίτλος του Παναθηναϊκού. 

panathinaikos24.gr-obradovic sabonis

Δύο τεράστιοι του Ευρωπαϊκού και όχι μόνο… μπάσκετ. Ομπράντοβιτς και Σαμπόνις, 2003.

panathinaikos24.gr-obradovic

Συχνά-πυκνά ο “Ζοτς” μετατρεπόταν σε… “ταύρος σε υαλοπωλείο”… 

ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÔÁÏÕÃÊÑÅÓ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2006 - ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ 2007) OBRADOVIC / PANATHINAIKOS - TAU (EUROLEAGUE 2006 - FINAL FOUR 2007)

Ομπράντοβιτς VS Λαμόνικα, Final-4 Αθήνα, 2007.

ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ / ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÔÓÓÊÁ (ÔÅËÉÊÏÓ / ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2008 ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ 2009) OBRADOVIC / PANATHINAIKOS - CSKA (FINAL / EUROLEAGUE 2008 FINAL FOUR 2009)

Πάντα νικητής…

Χρόνια πολλά Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...