ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Μας στοίχισε η αφαίρεση, αλλά δεν παραδινόμαστε»

Ο Γκόρντον Σίλντενφενλτ μιλάει στο «Metropolis» και τονίζει πως ο Παναθηναϊκός δεν θα παρατήσει την «μάχη» του τίτλου και θα παλέψει μέχρι το τέλος, για την κατάκτηση.

Σίλντενφελντ: «Μας στοίχισε η αφαίρεση, αλλά δεν παραδινόμαστε»

Ο Κροάτης στόπερ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, έκανε το σχόλιο του για τον ΠΑΟΚ της περιόδου που αγωνιζόταν εκείνος και της τωρινής ομάδας, ενώ σχολίασε και την αφαίρεση βαθμών, μετά τα γεγονότα του ντέρμπι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το πώς έφτασε στην νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι και το λέω αυτό καθώς δεν είχε κόσμο στις κερκίδες του γηπέδου. Ήταν ένα ντέρμπι που ήρθε έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος. Καταφέραμε να νικήσουμε να σπρώξουμε τον ΠΑΟΚ πιο πίσω και πραγματικά είμαστε ικανοποιημένοι». 

– τα πολλά γκολ που μπήκαν στο παιχνίδι χθες: «Ήταν αποτέλεσμα των πάρα πολλών λαθών που κάναμε και εμείς και ο ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον ΠΑΟΚ καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ περισσότερο και να πάρουμε τους βαθμούς αυτούς για να συνεχίσουμε». 

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αν ο ΠΑΟΚ έδωσε την αίσθηση ότι με το γκολ που πέρασε μπροστά θα έπαιρνε το παιχνίδι: «Όχι δεν φοβηθήκαμε, γιατί πιστεύαμε στον εαυτό μας, παίξαμε καλύτερα είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, βάλαμε και το τρίτο γκολ και εκεί νομίζω τελείωσαν όλα». 

Τον ΠΑΟΚ: «Εύχομαι να ξυπνήσουνε εκεί στον ΠΑΟΚ και να παίξουν καλύτερα, χθες δεν έκαναν και το καλύτερο παιχνίδι. Η ομάδα που ήμουν εγώ στον ΠΑΟΚ με την ομάδα που είναι τώρα είναι δυο εντελώς διαφορετικές ομάδες και βλέπουμε όλοι ότι το τελευταίο διάστημα έχει αρνητικά αποτελέσματα». 

Τη σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα που έπαιζε (του ΠΑΟΚ) σε σχέση με την τωρινή: «Δεν μπορώ να κάνω τη σύγκριση ανάμεσα στην ομάδα που έπαιζα εγώ και την ομάδα που υπάρχει τώρα. Τότε τερματίσαμε στην δεύτερη θέση κάναμε καλά παιχνίδια, είχαμε και μερικά κακά όμως δίναμε μάχες μέχρι το τέλος και φέραμε την ομάδα στη δεύτερη θέση. Σήμερα το τι συμβαίνει μέσα στον ΠΑΟΚ πρέπει να το κουβεντιάσετε με κάποιον που γνωρίζει την ομάδα οπότε εγώ δεν μπορώ να κάνω την σύγκριση». 

Το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Δεν παραδινόμαστε στον Παναθηναϊκό μας στοιχίζει το γεγονός ότι μας έχουν αφαιρέσει τρεις βαθμούς. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα όμως θα δώσουμε την μάχη μας δεν πρόκειται να παραδοθούμε». 

Το αν θα δώσουν μάχη με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση: «Πρώτος στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι η πρώτη θέση αλλά αν δεν έχουμε την πρώτη θέση, θα δώσουμε μάχη με τον ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε καλύτερη ομάδα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και εμείς θα έχουμε τον πρώτο λόγο». 

Το αν ξεχώρισε κάποιον από τους παίκτες του ΠΑΟΚ χθες: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική έχει πολλούς καλούς παίκτες όπως είναι ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης ο Νομπόα, παίκτες που σιγά-σιγά θα δέσουνε και θα μπορέσουνε να κάνουνε την διαφορά». 

Το αν έχει φίλους στον ΠΑΟΚ: «Έχουμε πολλές και καλές σχέσεις. Με τον Βούκιτς μιλάω, με τον Ιτάνζ με τον Σάλπι επίσης έχω πολύ καλές σχέσεις, με τον Αθανασιάδη και με τον Τζαβέλλα». 

Το αν κρατάει κάτι από την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Όντως κρατάω την ατμόσφαιρα από την Τούμπα είναι μια θαυμάσια έδρα, όμως και στον Παναθηναϊκό έχουμε πολύ καλούς οπαδούς». 

Το αν θα μπορούσε να μείνει παραπάνω στον ΠΑΟΚ: «Βεβαίως θα μπορούσα να μείνω αλλά τώρα δεν το σκέφτομαι αυτό είμαι στον Παναθηναϊκό». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.