ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγγελόπουλος και Στάικος στην Εθνική Νέων

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ20, Γιάννης Γκούμας, συμπεριέλαβε τους Βασίλη Αγγελόπουλο και Πασχάλη Στάικο στις κλήσεις του.

Αγγελόπουλος και Στάικος στην Εθνική Νέων

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στις επιλογές του πρώην παίκτη του «τριφυλλιού» και νυν τεχνικού της Εθνικής Νέων και θα προπονηθούν με την Κ20 το τριήμερο 16-18 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν: 

Σάλιακας, Ηλιάδης, Καραχάλιος, Τσιμίκας, Γαρεφαλάκης (Ολυμπιακός), Αγγελόπουλος, Στάικος (Παναθηναϊκός), Μαρκοπουλιώτης, Καρβουνίδης (ΑΕΚ), Πινιώτης, Παναγιωτόπουλος (Πανιώνιος), Τζιτζικαλάκης, Τσατσόπουλος (Ατρόμητος), Καπουταγλης (Α.Ο. Νέας Ιωνίας), Ποτουρίδης (Φωστήρας), Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Τσελεπίδης (ΠΑΟΚ), Ζαμπάζης (Ηρακλής), Ρογγότης (Βέροια), Ορφανίδης, Χατζητερζόγλου (Ξάνθη), Κυνηγόπουλος (Αιγινιακός), Μαυρίας (Αναγέννηση Καρδίτσας), Βαλισέβσκι (Φράιντεκ-Μίστεκ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.