ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Άδικο το -3, είμαστε οι καλύτεροι»

Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος τόνισε πως δεν ευθύνεται αυτός και οι συμπαίκτες του, για όλους τους βαθμούς που έχει χάσει η ομάδα φέτος…

«Άδικο το -3, είμαστε οι καλύτεροι»

Ο Κροάτης αμυντικός των «πρασίνων» μίλησε στην «Πράσινη», αναφερόμενος στα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, στην τιμωρία του Παναθηναϊκού, ενώ  όσον αφορά το μέλλον του, αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα υπάρξει συνάντηση αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι.

Όσα είπε ο Γκόρντον Σίλντενφελντ στην «Πράσινη»:

«Απέναντι σε δύο καλές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, αποδείξαμε πως είμαστε οι καλύτεροι. Χάσαμε όμως ανόητα κάποιους βαθμούς στην αρχή του πρωταθλήματος. Και με τον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε τρία ανόητα γκολ, είμαι λίγο εκνευρισμένος με αυτό, αλλά… πάλι καλά κερδίσαμε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.208 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σίγουρα εμείς ευθυνόμαστε για τους περισσότερους βαθμούς που χάσαμε. Όχι για όλους. Είναι και κάποια άλλα πράγματα στη μέση. Θεωρώ-για παράδειγμα-εντελώς άδικο ότι μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς. Απομένουν ακόμη οκτώ παιχνίδια.

Για μένα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη για το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Είναι δύσκολο όταν σου έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί, τους οποίους κέρδισες στο γήπεδο, αλλά θα δώσουμε τη μάχη μας για τον τίτλο. Δεν πρόκειται να παραδοθούμε».

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό είπε:

«Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Θα γίνω 30 ετών σε λίγες μέρες, οπότε είναι λογικό να με απασχολεί το μέλλον μου έντονα. Σκέφτομαι φυσικά την πιθανότητα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Συζητάμε με τη διοίκηση, αλλά ακόμη δεν ξέρω τίποτα σίγουρα. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πιθανότατα μια συνάντηση για να δούμε πού βρισκόμαστε και ίσως καταλήξουμε κάπου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...