ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Κεκλεισμένων ξανά…

Την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα, θ' αποφασίσει ο Σταύρος Κοντονής αν τα ματς του Σαββατοκύριακου (14-15/03), θα διεξαχθούν με κόσμο ή χωρίς. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κεκλεισμένων.

Κεκλεισμένων ξανά...

Κεκλεισμένων των θυρών αναμένεται να γίνει και η ερχόμενη αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του Σταύρου Κοντονή.

Παράλληλα, μέχρι να υπάρξουν οι ανακοινώσεις, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να μην συναντηθεί με την ΕΠΟ και την Superleague.

Ο κ. Κοντονής θέλει να παραμείνουν κλειστά τα γήπεδα και αυτό το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι νομοθετικές ρυθμίσεις, τις οποίες έχει προαναγγείλει και που αναμένονται να αλλάξουν ουσιαστικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση της Πολιτείας. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού περιμένει τις εισηγήσεις της ελληνικής αστυνομίας και της ΔΕΑΒ, τις οποίες θα έχει στα χέρια του μέχρι το βράδυ της Τετάρτης. Όπως γράψαμε και παραπάνω, λοιπόν, όλα δείχνουν ότι κι’ αυτή η αγωνιστική θα είναι «κλειστή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ