ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπαϊράμι… τέλος

Παναθηναϊκός και Εμίρ Μπαϊράμι, «έλυσαν» τη συνεργασία τους όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Κοινή συναινέσει η λύση του συμβολαίου του Σουηδού.

Μπαϊράμι… τέλος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας της με τον Εμίρ Μπαϊράμι. Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε στον Σύλλογο και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια».

Ο Σουηδός/κοσοβάρος ποδοσφαιριστής δεν αξίωσε χρήματα από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, στις συζητήσεις που προηγήθηκαν για την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του, με το «τριφύλλι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Εμίρ Μπαϊράμι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της εποχής… Αναστασίου έχοντας εξαιρετικές περγαμηνές. Ωστόσο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση δεν τον… άφησε ποτέ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα. Ο Γιάννης Αναστασίου τον πίστεψε, τον στήριξε, ωστόσο δεν κατάφερε να τον ενσωματώσει και σε συνδυασμό με το πρόβλημά του, δεν προσέφερε τίποτα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.