ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπλουμς: «Έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη»

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για να πάρει την νίκη στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις, σύμφωνα με τον Γιάνις Μπλουμς.

Μπλουμς: «Έτοιμοι για να πάρουμε την νίκη»

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» μίλησε στην επίσημη σελίδα της Euroleague και τόνισε πως θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Παράλληλα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για να πάρει την νίκη και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ζαλγκίρις είναι μια πολύ καλή ομάδα και παίρνουν έξτρα κίνητρο, όταν παίζουν στην έδρα τους. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς επειδή αν κερδίσουμε, θα βρεθούμε ένα βήμα πιο κοντά στα πλέι οφ. Αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Είμαι σίγουρος, ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε καλά για να κερδίσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.