ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα Γκιστ και Φώτσης

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει πλήρης στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (13/3, 19:45, N.S 2, Panathinaikos24), αφού θα είναι στην αποστολή οι Φώτσης και Γκιστ.

Μέσα Γκιστ και Φώτσης

Ο Τζέιμς Γκιστ ξεπέρασε γρήγορα την θλάση στον προσαγωγό και είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Παρασκευής, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Αντώνη Φώτση παρά το γεγονός ότι έκανε ατομικό πρόγραμμα, μετά από αιματώμα στο γόνατο από τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν θα ταξιδέψει στην Λιθουανία με πλήρη σύνθεση και με στόχο το διπλό, που θα τον φέρει ένα βήμα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.