ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εγκληματικό αυτό που έκανε ο κ. Περέιρα»

Την ίδια στάση κράτησε ο Παναθηναϊκός ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων στη Λεωφόρο, μετά την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και προστίμου.

 «Εγκληματικό αυτό που έκανε ο κ. Περέιρα»

Ο Παναθηναϊκός που έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και χρηματικό πρόστιμο κράτησε την ίδια στάση στην Επιτροπή Εφέσεων, ενώ οι Γιάννης Κάρμης και Γιάννης Ηρειώτης, ανέλαβαν την υπεράσπιση.

Η ένταση ήταν μεγάλη, ενώ τελικά αποφασίστηκε η προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να καταθέσει υπομνήματα, με την απόφαση να βγαίνει την Τετάρτη. Στο «τριφύλλι» ελπίζουν στην επιστροφή των τριών βαθμών, κάτι όμως που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Γιάννης Κάρμης αρχικά ανέφερε: «Η ποινή είναι εξοντωτική. Αμφισβητούμε ότι ο κ. Περέιρα είχε απλή παρουσία. Ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε ο κ. Περέιρα. Είχε προκλητική παρουσία και μπήκε με το χέρι στην τσέπη σαν να κάνει βόλτα σε καμιά γειτονιά στα Καμίνια. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε λάβει όλα τα μέτρα και τα επεισόδια έγιναν τη στιγμή που δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα μέτρα ασφαλείας,. Υπεύθυνη είναι η αστυνομία, είχε προβλεφθεί πού θα κάτσει ο κ. Μαρινάκης και δεν συνέβη αυτό. Η συμπεριφορά των Μαρινάκη-Περέιρα ενέχει σκοπιμότητες πρόκλησης. Φτάσαμε στο σημείο να ζητήσουμε να μη γίνει ο αγώνας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει αρχή αναλογικότητας με τις άλλες ποινές».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 81.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την μεριά του ο Γιάννης Ηρειώτης, τόνισε:  «Ουδείς υποχρεούται στα αδύνατα. Η απόφαση για τα μέτρα ασφαλείας τροποποιήθηκε για να μην πω παραβιάστηκε και από την αστυνομία και τον Ολυμπιακό. Ο κ. Αρκουμάνης έστειλε ορθή επανάληψη για να διορθώσει την έκθεσή του για τις μολότοφ. Δεν μας έχει ανατεθεί από κανέναν να ελέγξουμε τους φιλάθλους. Η αντικειμενική ευθύνη έχει κάποια όρια. Ο κ. Περέιρα προκάλεσε τον όχλο. Εκεί χάνεται η λογική. Κερδίζουμε τους αγώνες στο γήπεδο και τους χάνουμε στα χαρτιά επειδή παρανομούν οι άλλοι, πρώτα από όλους ο κ. Αρκουμάνης, στον οποίο έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά. Παραβιάζει το καθήκον του ο κ. Αρκουμάνης και τιμωρούμαστε εμείς που δεν έχουμε τη δικαιοδοσία να κάνουμε τίποτα. Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.