ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Προκάλεσε και πάλι ο Περέιρα (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα προκάλεσε και πάλι. Ο αθλητικός δικαστής θα τον καλέσει επιτέλους;

Προκάλεσε και πάλι ο Περέιρα (vid)

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πληρώσει ένα… μισθό σε πρόστιμα από πέρυσι για πράγματα που έλεγε, ενώ ο «κύριος» Περέιρα, ο οποίος προκάλεσε και πάλι όπως έκανε και στη Λεωφόρο, είναι μάλλον στο απυρόβλητο.

Το ανάθεμα στους χούλιγκαν και λοιπούς κουκουλοφόρους έπεσε (και δικαίως), με την περίπτωση όμως αυτών που προκαλούν και επί της ουσίας υποκινούν ως ένα βαθμό τη βία τι θα γίνει; Είναι η τρίτη περίπτωση κατά την οποία ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει τουλάχιστον να απολογηθεί (δεν πήγε στην Συν. Τύπου στο ματς με τον Τύρναβο, κάτι που επισύρει τιμωρία, προκάλεσε σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ) και να τιμωρηθεί, αλλά ουδείς ασχολείται…

Για τον πανηγυρισμό του Σωτήρη Νίνη στο Ηράκλειο ξεσηκώθηκαν όλοι και έγραφαν για τιμωρία του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Για τον Περέιρα θα μιλήσει η θα γράψει κανείς;

Στη Λεωφόρο τα έχασε και τη μία… έλεγε ότι “εγώ είμαι άντρας” και την άλλη “φοβήθηκα για τη ζωή μου”, χθες τα έριξε στον… ενθουσιασμό. Φτάνει πια, τιμωρήστε τον, όπως τιμωρείτε τον κάθε… Αναστασίου που τουλάχιστον λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ