ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου…»

Το 2002 και το Ευρωπαϊκό στη Μπολόνια είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παλαίμαχος Κροάτης στο Eurobasket.com.

«Η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς:

«Δίχως αμφιβολία η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ήταν το Ευρωπαϊκό του 2002 με τον Παναθηναϊκό. Από τις χειρότερες στιγμές μου ήταν ο τραυματισμός του 2002. Ήταν πραγματικά δύσκολες οι στιγμές, καθώς ένιωσα μοναξιά εκτός παρκέ.

Ήταν δύσκολο για εμένα να επιστρέψω στο ίδιο επίπεδο, αλλά ήμουν ευτυχής που επέστρεψα στα παρκέ. Άλλη μια κακή στιγμή ήταν και όταν χάσαμε από την Τουρκία στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά τον τραυματισμό που είχα πήρα ένα ρίσκο και αυτό βγήκε σε καλό γιατί στο τέλος κατακτήσαμε το Ευρωπαϊκό. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ;
Θα συνεχίσει Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ; 9.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχα προπονητή τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν περήφανος για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία. Στην ίδια ομάδα με εμένα ήταν και παίκτες όπως ο Κουτλουάι, ο Μίτλεντον και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Ήταν ένα πραγματικό προνόμιο για εμένα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Η καλύτερη πεντάδα για μένα είναι οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Ιμπραχίμ Κουτλουάι, Κάρλτον Μάιερς, Αλμπέρτο Ερέρος και Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.