Ποδόσφαιρο

Προανάκριση για Μαρινάκη – Περέιρα!

Η Εισαγγελία Εφετών διενεργεί προανάκριση για τις... βόλτες και τις υπόλοιπες κινήσεις των Βαγγέλη Μαρινάκη και Βίτορ Περέιρα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, πριν από το ντέρμπι "αιωνίων".

Η Εισαγγελία Εφετών ερευνά κυρίως για ποιο λόγο οι δύο τους βγήκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο στον αγωνιστικό χώρο, ενώ γνώριζαν ότι η ατμόσφαιρα ήταν  τεταμένη και η παρουσία του Μαρινάκη θα έκανε τον κόσμο να ξεσπάσει. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε προειδοποιήσει για κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι… κόκκινο πανί για τον κόσμο του “τριφυλλιού” και η παρουσία του στον πάγκο μόνο προβλήματα θα δημιουργούσε στον ίδιο, αλλά και στην αναμέτρηση.

Οσο για τον Περέιρα, η Εισαγγελία ερευνά τη συμπεριφορά του, κατά τη… βόλτα του μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων και τη χειρονομία που έκανε στον κόσμο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα όσα θλιβερά και καταδικαστέα είδαμε στη συνέχεια. Ο ίδιος, βέβαια, φρόντισε να δείξει την ποιότητά του και το ήθος του και χθες, όταν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το γκολ της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, έκανε χειρονομία στον κόσμο της “Ενωσης”…

 

Exit mobile version