ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γιάχος σφυρίζει στο Παγκρήτιο

Ο Θανάσης Γιάχος θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το παιχνίδι του Σαββάτου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Ο Γιάχος σφυρίζει στο Παγκρήτιο

Ο διαιτητής από τον σύνδεσμο Χίου ορίστηκε από την ΚΕΔ για το παιχνίδι του «τριφυλλιού» στο Ηράκλειο, ενώ θα έχει ως βοηθούς τους Βλάσση (Λασιθίου) και Ποντίκη (Πρέβεζας). Τέταρτος θα είναι ο Ιωαννίδης (Αργολίδα).

Αναλυτικά, οι διαιτητές της αγωνιστικής:

Σάββατο 14 Μαρτίου

Εργοτέλης – Παναθηναϊκός (15:00) Διαιτητής: Γιάχος (Χίου) Βοηθοί: Βλάσσης (Λασιθίου), Ποντίκης (Πρέβεζας) 4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατρόμητος – Πανθρακικός (17:15) Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών) Βοηθοί: Κοντίζας (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας) 4ος: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (19:30) Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Καρσιώτης (Κορινθίας) 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κυριακή 15 Μαρτίου

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (15:00) Διαιτητής: Κύζας (Δράμας) Βοηθοί: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής), Χαρίσης (Γρεβενών) 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κέρκυρα – ΟΦΗ (17:15) Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών) Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Απτόσογλου (Αθηνών) 4ος: Θάνος (Γρεβενών)

ΑΕΛ Καλλονής – Βέροια (17:15) Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σταθόπουλος (Ηλείας) 4ος: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Πανιώνιος – Πλατανιάς (17:15) Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας) Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη (19:30) Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής) 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.