ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός

Όταν ο «Μανώλης» νίκησε τον Μουρίνιο (vid, pics)

Ο Γιόνας Κόλκα θα βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ολιζαντέμπε θα «πεταχτεί» ανάμεσα στους αμυντικούς της Πόρτο και θα σκοράρει με κεφαλιά, για το 0-1, στο 73΄της αναμέτρησης. Ένα ακόμα τεράστιο διπλό του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

Όταν ο «Μανώλης» νίκησε τον Μουρίνιο (vid, pics)

Οι «πράσινοι» αγωνίζονται στα προημιτελικά του κυπέλλου UEFA, αντιμετωπίζοντας την Πόρτο του Ζοσέ Μουρίνιο, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη Πορτογαλία. Η «δράκοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, πίεζαν τον Παναθηναϊκό, εκείνος αντιστεκόταν και στο 73΄του ματς, μετά από προσπάθεια από αριστερά του Κόλκα, ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε σκόραρε χαρίζοντας το μεγάλο «διπλό» στο «τριφύλλι».

ÏËÉÆÁÍÔÅÌÐÅ / ÐÏÑÔÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÏÕÅÖÁ 2002)

Σήμερα κλείνουν 12 χρόνια, από εκείνη την αναμέτρηση, άλλη μια παράσταση του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, από τις τόσες που έχει συνηθίσει το κοινό του, το «τριφύλλι».

ÏÌÁÄÁ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ 2002 - 2003 / ÐÏÑÔÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÏÕÅÖÁ 2002)

Στον επαναληπτικό της Λεωφόρου, η Πόρτο τελικά πήρε την πρόκριση με δύο γκολ του Ντερλέι, στην παράταση, ωστόσο οι «πράσινοι» για μια ακόμη φόρα έφτασαν «μακριά» σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση, αναγκάζοντας και τον ίδιο τον Μουρίνιο να εκθειάσει την ομάδα του Παναθηναϊκού.

ÐÏÑÔÏ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÏÕÅÖÁ 2002)

Πόρτο (Μουρίνιο): Βίτορ Μπαΐα, Ζόρζε Κόστα, Πέτρο Εμάνουελ, Κοστίνια (56′ Αλένιτσεφ), Ντέκο, Ντερλέι (56′ Γιανκάουσκας), Μανίς, Καπούσο (46′ Πεϊσότο), Πάουλο Φερέιρα, Μάριο Σίλβα, Έλντερ Ποστίγια.

Παναθηναϊκός (Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Φύσσας, Μίκαελσεν, Μπασινάς, Καραγκούνης (87′ Γκούμας), Λυμπερόπουλος (90+ Λίνκαρ), Κόλκα, Ολιζαντέμπε (87′ Κωνσταντίνου).

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ