ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη»

Στα αίτια που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Ζαλγκίρις, στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά το τέλος του ματς.

Μανωλόπουλος: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός σταμάτησε να παίζει όταν η Ζαλγκίρις προηγήθηκε με έναν πόντο λίγο πριν το τέλος.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την ένταση της Ζαλγκίρις. Ήταν συνέχεια μπροστά από εμάς στις φάσεις. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο δυνατά, στο 30′ ισοφαρίσαμε και 3,5-4 λεπτά πριν το τέλος περάσαμε δυο πόντους μπροστά.

Στη συνέχεια δεχθήκαμε συνεχόμενα τρίποντα από τον Μιλάκνις, η Ζαλγκίρις πέρασε για έναν μπροστά και εκεί σταματήσαμε να παίζουμε, ειδικά στην επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη και πρέπει να βρούμε τι φταίει».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.611 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.