ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τώρα άλλοι έχουν το ζόρι…

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει στο panathinaikos24.gr για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τώρα άλλοι έχουν το ζόρι…

Οι πράσινοι πέρασαν με ευκολία από το Παγκρήτιο επικρατώντας του Εργοτέλη και πλέον απολαμβάνουν έστω και προσωρινά την κορυφή. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη αισιοδοξία όσον αφορά τους τρεις βαθμούς της έφεσης, αλλά έστω κι έτσι η συνέχεια θα μας προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις και ίσως γέλιο.

Σε ότι αφορά την εμφάνιση στο Ηράκλειο, η ομάδα του Αναστασίου μπήκε με το γνωστό στυλ, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας, μη επιτρέποντας ταυτόχρονα στον Εργοτέλη να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει έστω και κάτι από το ματς.

Είναι πλέον δεδομένο, ότι το τριφύλλι πηγαίνει με κεκτημένη ταχύτητα και έχει συνηθίσει τις νίκες και το επίπεδο πρωταθλητισμού. Βλέπουμε τα πρόσωπα στην ενδεκάδα να αλλάζουν, αλλά την εικόνα της ομάδας να παραμένει αναλλοίωτη και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Βάσει της αγωνιστικής εικόνας των ομάδων κορυφής, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Αυτό αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική, φάνηκε κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και στον ΠΑΟΚ, ενώ το 13/14 στο «σπίτι» του είναι ξεκάθαρα συγκομιδή πρωταθλητή.

Βέβαια, επειδή δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο… το τριφύλλι παραμένει αουτσάιντερ απέναντι στην ομάδα που δεν έχει αρχή και τέλος… και σκοράρει μόνο με στημένες φάσεις, άντε και με κάνα στηθάκι…

Έστω κι έτσι όμως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σταματήσει αλλά να πατήσει το γκάζι. Σε περίπτωση νίκης στο Περιστέρι τη Τετάρτη (σ.σ. από τα δυσκολότερα παιχνίδια ως το τέλος), θα μιλάμε για μια διαφορετική ιστορία και η συνέχεια θα έχει πλάκα.

Άλλωστε το τριφύλλι δεν έχει σύμβαση… με τους τίτλους και απολαμβάνει ήδη την αναγνώριση των περισσότερων αντιπάλων, για την ανωτερότητα και την υγεία που βγάζει σε αγωνιστικό επίπεδο. Άλλοι έχουν το ζόρι, ο βρεγμένος δεν φοβάται την βροχή και κάτι τέτοιο ισχύει στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τη τελική έκβαση του πρωταθλήματος.

Νίκες, καλές εμφανίσεις, θέαμα και στο τέλος ας γίνει το ταμείο λοιπόν.

Υ.Γ. Τι είναι χειρότερο, η συμπεριφορά των Περέιρα, Κασάμι κόντρα στην ΑΕΚ ή η στάση όλων αυτών που ανεβάζουν βiντεάκια με ανάλογους (υποτίθεται…) πανηγυρισμούς για να τους καλύψουν; Για μένα είναι το ίδιο τραγικοί.

Υ.Γ. 1 Το 2ο κριτήριο στην απόλυτη ισοβαθμία είναι η επίθεση. Μετά τα 6 γκολ σε ΠΑΟΚ και Εργοτέλη το τριφύλλι έφτασε τα 50 και υπολείπεται έξι τέρματα των ερυθρόλευκων.

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ