ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με Πίσπα για final-4

Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού, μετά από εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 6-1 εκτός έδρας της αντίστοιχης του Πλατανιά και βρέθηκε στην 2η θέση μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές του 3ου γύρου, του Α’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ17 της Superleague.

Με Πίσπα για final-4

Οι «πράσινοι» του Χενκ Χέντερ σημείωσαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους και βρέθηκαν στην 2η θέση, έναν βαθμό πάνω από τον Αστέρα, που θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ αύριο εκτός έδρας. Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας του ομίλου θα βρεθούν και στο final-4, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή με 11 πόντους διαφορά.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στα Χανιά, ήταν ο Σωτήρης Πίσπας που σημείωσε τα πέντε από τα έξι τέρματα του «τριφυλλιού».

Το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πάντως την εικόνα που θα είχε η αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να ανοίγει το σκορ. Μετά από ωραία συνεργασία ο Αγασιώτης βρήκε με ωραία κάθετη τον Πίσπα και εκείνος με πλασέ έκανε το 0-1.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που πέτυχε και τα επόμενα δύο τέρματα για τους «πράσινους», αρχικά με εκτέλεση πέναλτι στο 12′ και έπειτα με κεφαλιά στο 16′. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σημείωσε ακόμα ένα γκολ με το κεφάλι στο 21′. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια έχοντας «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Ο Πίσπας σημείωσε το τελευταίο του γκολ στο 55′ και ένα λεπτό αργότερα ο Μίγγος έκανε το 6-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς μέχρι το τέλος του αγώνα, ήταν να μείωσει στο σκορ στο 80′ με τον Γιαννακίδη.

Πλατανιάς: Κουράκης, Σκουλουδάκης, Μαραγκουδάκης, Κορωνάκης, Κλειδής, Καλιτσουνάκης, Ρουσσάκης, Παναγιωτίδης, Πλατινάκης, Αμαραντίδης Α., Καβράκης.

Παναθηναϊκός: Χαλκίδης, Βαλμάς, Ντόκο, Θεοχάρης, Ζήκος, Ξεπαπαδάκης, Κουντουριώτης, Μίγγος, Πίσπας, Μπουζούκης, Αγιασιώτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE