ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ώρα για δράση…»

Τα λόγια είναι περιττά, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δράσει, μετά και την ήττα από τη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα και ενόψει του αγώνα με τον ΚΑΟΔ, στην Δράμα.

«Ώρα για δράση…»

Ο Αμερικάνος σούτινγκ γκαρντ του «τριφυλλιού» στάθηκε επίσης στο γεγονός πως η ομάδα πρέπει να μάθει από τα λάθη της και να κοιτάξει μπροστά.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του, στο site του ΕΣΑΚΕ, ο Έι Τζέι Σλότερ:

«Μετά από ένα μακρινό ταξίδι, από το Κάουνας, επιστρέφουμε στην πραγματικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος και θα βρεθούμε στη Δράμα για να αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΟΔ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσεγγίζουμε τον συγκεκριμένο αγώνα έχοντας σεβασμό στον αντίπαλό μας. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα ποτέ και όλες οι ομάδες που παίζουν εναντίον μας έχουν επιπλέον κίνητρο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής.

Θα πρέπει λοιπόν κι εμείς να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Δεν έχουμε και πολύ χρόνο να σκεφτούμε καθώς μεσολάβησε ελάχιστο διάστημα από τη στιγμή που επιστρέψαμε από το Κάουνας. Είμαστε στενοχωρημένοι διότι δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε κόντρα στη Ζαλγκίρις αλλά οφείλουμε να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα και να βρίσκουμε κίνητρο διαρκώς.

Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για δράση. Πρέπει να βελτιωθούμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και θα τα καταφέρουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θα μείνουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα.

Πλέον έχουμε μπει στον Μάρτιο… Η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες έχει αρχίσει. Δεν πρέπει να μένεις πίσω αλλά μαθαίνοντας από τα λάθη σου οφείλεις να προχωράς μπροστά. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας απ’ εδώ και στο εξής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.