ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τελειώνει με ΚΑΟΔ και «βλέπει» Ρεάλ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΚΑΟΔ (17:00, panathinaikos24.gr, NS2), με στόχο να τελειώσει… γρήγορα το ματς και στρέψει το βλέμμα του, στη «βασίλισσα». Χωρίς Νέλσον και Μπλουμς οι «πράσινοι».

Τελειώνει με ΚΑΟΔ και «βλέπει» Ρεάλ

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, όπου δεν έχει ηττηθεί ποτέ.

Εγωισμός και πείσμα

Οι «πράσινοι» μοιάζουν με… «πληγωμένο θηρίο», μετά τις συνεχείς ήττες και θέλει να κερδίσει με καλή εμφάνιση τον ΚΑΟΔ για να μπει σε ρυθμούς… Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιβάνοβιτς αναμένεται και αναλόγως με τη ροή του αγώνα, να χρησιμοποιήσει και τους Χαραλαμπόπουλο και Λούντζη, κάτι που συνηθίζει σε πολλά ματς της Basket League.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αντίδραση είναι το ζητούμενο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να ξεσπάσουν απέναντι στην Δραμινή ομάδα. Η αποστολή των «πράσινων» βρίσκεται από χθες στη Δράμα, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού οι Νέλσον και Μπλουμς έμειναν  Αθήνα προκειμένου να ξεκουραστούν και να είναι έτοιμοι, σωματικά και πνευματικά για το κρίσιμο ντέρμπι με τους Μαδριλένους για την Ευρωλίγκα.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.