ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τα «πράσινα»… πρώτα ημίχρονα

Τα πολλά χαμένα ημίχρονα για τον Παναθηναϊκό φέτος, είναι ένα αγκάθι που… στοιχίζει στο «τριφύλλι». 20 χαμένοι βαθμοί, για τους «πράσινους», όταν δεν προηγούνται στο πρώτο μέρος.

Τα «πράσινα»... πρώτα ημίχρονα

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει «πληρώσει» φέτος πολλά χαμένα πρώτα ημίχρονα με αποτέλεσμα να χαθούν αρκετοί βαθμοί στην κούρσα του πρωταθλήματος. Όταν ο Παναθηναϊκός χάνει στο ημίχρονο, συνήθως… χάνει και στο τέλος, με συνολικά 11 βαθμούς… πεταμένους στον κάλαθο των αχρήστων, πλην του εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, όπου η ολική ανατροπή στο Β΄ μέρος έδωσε τους τρεις βαθμούς στο «τριφύλλι».

Σε συνολικά 25 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής (26 με το τρίποντο άνευ αγώνος με τη Νίκη Βόλου), ο Παναθηναϊκός έχει «πετάξει» 30 βαθμούς, σε ματς που ή βρισκόταν πίσω στο σκορ, ή ήταν ισόπαλος με τον αντίπαλο.

Νικητής στο ημίχρονο, νικητής… στο τέλος

Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα!
Ο Παναθηναϊκός έχει πέντε μάχες μπροστά του για να πάρει το πιο καρυδάτο πρωτάθλημα! 508 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός όταν καταφέρει να προηγείται στο πρώτο μέρος των αγώνων του, παίρνει και τη νίκη στο τέλος. Σε εννέα ματς στα οποία προηγήθηκε φέτος η ομάδα του Αναστασίου, από το πρώτο 45λεπτο, οι «πράσινοι» νίκησαν στο τέλος, εκ των οποίων τα οκτώ είναι στη Λεωφόρο, ενώ το πρώτο εκτός έδρας ματς, στο οποίο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός, πριν την ανάπαυλα, ήταν αυτό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά:

Νίκη από ημίχρονο

ΠΑΟ-Νίκη Βόλου: (1-0) 1-0

ΠΑΟ-Ατρόμητος: (1-0) 2-0

ΠΑΟ-Εργοτέλης: (5-0) 5-0

ΠΑΟ-Βέροια: (2-0) 2-1

ΠΑΟ-Πανθρακικός: (1-0) 4-0

ΠΑΟ-ΑΟΚ: (1-0) 2-0

ΠΑΟ-Λεβαδειακός: (1-0) 1-0

ΠΑΟ-Πλατανιάς: (1-0) 3-0

Εργοτέλης-ΠΑΟ: (0-2) 0-2

Από ισοπαλία… έξι «τρίποντα»

Οι «πράσινοι» έχουν εξαιρετικό ποσοστό και στα ματς, στα οποία στο ημίχρονο έμειναν στο «Χ». Στα δέκα ματς, στα οποία η ομάδα του Αναστασίου έμεινε στο… «Χ», στο πρώτο μέρος, κέρδισε έξι φορές, έχασε μία, ενώ το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, τρεις φορές.

Αναλυτικά:

Χ ημίχρονο, νίκη… τελικό

ΠΑΟ-Πανιώνιος: (0-0) 2-1

Παναιτωλικός-ΠΑΟ: (0-0) 0-1

ΠΑΟΚ-ΠΑΟ: (0-0) 1-2

ΠΑΟ-Καλλονή: (0-0) 1-0

ΠΑΟ-Παναιτωλικός: (0-0) 1-0

ΠΑΟ-Ολυμπιακός: (0-0) 2-1

Χ ημίχρονο… Χ τελικό

Λεβαδειακός-ΠΑΟ: (0-0) 1-1

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟ: (1-1) 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟ: (0-0) 0-0

Χ ημίχρονο… μία ήττα

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: (0-0) 1-0

Ήττα από ημίχρονο…

Όταν ο Παναθηναϊκός χάνει από… ημίχρονο, στα πέντε ματς που έχει συμβεί αυτό, χάνει τα τρία, παίρνει μια ισοπαλία και νικά μια φορά, στην ανατροπή του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Καλλονή-ΠΑΟ: (1-0) 1-0

ΠΑΟ-ΟΦΗ: (0-1) 1-2

Ξάνθη-ΠΑΟ: (2-1) 4-2

Πανιώνιος-ΠΑΟ: 1-0 (1-1)

ΟΦΗ-ΠΑΟ: (2-1) 2-3

Γιάννης Μιχαλάκης 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...