ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ιβάνοβιτς: «Η επίθεση έκανε την διαφορά»

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είδε τον Παναθηναϊκό να είναι καλός στην επίθεση στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, παρά το γεγονός πως το δυνατό στοιχείο της ομάδας είναι η άμυνα.

Ιβάνοβιτς: «Η επίθεση έκανε την διαφορά»

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός χαρακτήρισε ως μία πολύ καλή ομάδα τον ΚΑΟΔ και αναφέρθηκε στον λίγο χρόνο που υπήρχε για την προετοιμασία του αγώνα. Στο τέλος πρόσθεσε πως παρά το γεγονός πως η άμυνα είναι το δυνατό «χαρτί» του Παναθηναϊκού φέτος, η επίθεση είναι αυτή που έκανε την διαφορά στην Δράμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι’ αυτόν τον αγώνα, παρότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ο ΚΑΟΔ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, έπαιξε και σήμερα πολύ καλά και προετοιμάστηκε καλά. Τον περιμέναμε. Εμείς πήραμε διαφορά 10-12 πόντων, αλλά ποτέ ένα παιχνίδι δεν τελειώνει, αν δεν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Θεωρώ ότι η ομάδα φυσιολογικά παίζει καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με την επίθεση, αλλά σήμερα παίξαμε καλύτερα στην επίθεση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.