ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πολυτιμότερος ο Διαμαντίδης

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ης αγωνιστικής της Basket League, μετά την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ.

Πολυτιμότερος ο Διαμαντίδης

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έκανε τα πάντα για ακόμα μία φορά στο παρκέ και τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους (2/2διπ., 2/3τριπ., 4/6βολ.), ενώ έδωσε 10 ασίστ, μάζεψε 5 ριμπάουντ, είχε 2 κλεψίματα και έκανε 3 λάθη, φτάνοντας τους 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Διαμαντίδης στην αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (81-65) αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια και συγκεκριμένα βρέθηκε στο παρκέ για 31:44 λεπτά. Παράλληλα όμως ο «3D» ετοιμάζεται να σπάσει και ακόμα ένα ρεκόρ.

Και αυτό γιατί χρειάζεται ακόμα δύο αμυντικά ριμπάουντ για να φτάσει τα 1506 και να ξεπεράσει τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Τσαρτσαρή στην κορυφή της σχετικής λίστας. Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» είχε μαζέψει συνολικά στην καριέρα του στα γήπεδα της Basket League, 1504.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.