ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης»

Ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε στην κατάθεσή του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός ως ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης»

Την ένορκη μαρτυρική κατάθεση του Αλέξη Κούγια στον εισαγγελέα Αθηνών, Χάρη Λακαφώση, τον Απρίλιο του 2014, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ”. Ο γνωστός δικηγόρος και μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής τονίζει ότι ο ηγέτης της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

«Τον εκάστοτε πρόεδρο της Ομοσπονδίας τον επιλέγουν οι Υφαντής, Παπανικολάου και Κουρίδης. Μαζί με τους Σταθόπουλο, Προύντζο και τώρα πλέον τον Παπακωνσταντίνου και μια σειρά παλιών προέδρων ΕΠΣ ελέγχουν απόλυτα την ΕΠΟ. Αυτή η ομάδα αναζητεί τον καταλληλότερο ισχυρό ιδιοκτήτη των κορυφαίων ΠΑΕ στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών αυτός ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπως απεδείχθη από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες που δημοσίευσε ο Τριανταφυλλόπουλος το 2002.

Ο Κόκκαλης δεν είχε διαστάσει να αναγορεύσει σε άμεσο συνεργάτη του τον κατά την κρίση μου εμπνευστή της εγκληματικής οργάνωσης του 2002 Θωμά Μητρόπουλο που τώρα κατά την κρίση μου έχει ως ηγέτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη, γεγονός που έχει αποδειχθεί από τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη με τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία απεκαλύφθη από την έρευνα που διεξήγαγε κατ΄εντολήν της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κ.Ράϊκου, η κ.Πόπη Παπανδρέου».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.214 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.