ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη 2η θέση το «τριφύλλι»

Τη δεύτερη θέση στο τουρνουά RED-BLUE κατέκτησε η ομάδα μίνι παίδων πόλο του Παναθηναϊκού που διεξήχθη στα Βοτσαλάκια, κάτω από τον Εθνικό, προσπερνώντας τους Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Περιστέρι και Καλαμάκι.

 Στη 2η θέση το «τριφύλλι»

Αναλυτικά:

«Δυνατό τεστ φιλικών αγώνων για την ομάδα μίνι-παίδων που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο τουρνουά RED-BLUE στα Βοτσαλάκια.

Στο τουρνουά Μίνι-παίδων που διοργάνωσαν από κοινού ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός έλαβαν μέρος έξι ομάδες αυτής της ηλικιακής κατηγορίας: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εθνικός, Πανιώνιος, Περιστέρι και Καλαμάκι.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρώτη φάση του τουρνουά η ομάδα μας είχε τέσσερεις νίκες και μια ήττα, καταφέρνοντας έτσι να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης έχοντας αντίπαλο τον γηπεδούχο και διοργανωτή Εθνικό. Στον τελικό το σκορ ήταν αρκετά κλειστό, με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο την άμυνα όπου και η ομάδα μας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 5-4.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Φώντα Λεμπέση που έδειξαν ότι αποτελούν μια αξιόμαχη ομάδα και βρίσκονται σε καλό δρόμο προετοιμασίας για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος που θα γίνει 8 – 10 Μαΐου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας: Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: 7-6 Παναθηναϊκός – Εθνικός: 6-8 Παναθηναϊκός – Καλαμάκι: 13-1 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: 16-3 Παναθηναϊκός – Περιστέρι: 17 – 6 Τελικός: Παναθηναϊκός – Εθνικός: 5-4».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.