ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Επτά αγωνιστικές μένουν για το τέλος του πρωταθλήματος και τα πάντα μπορούν να συμβούν, σύμφωνα με τον Γιάννη Αναστασίου.

Αναστασίου: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, τόνιζει πως μένουν ακόμα επτά παιχνίδια για το τέλος του πρωταθλήματος και τα πάντα μπορούν να συμβούν, ενώ προσθέτει πως υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας και στο τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τέλος κάνει και το σχόλιο του για τις άδειες κερκίδες και τα προβλήματα του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Πάντα όταν κερδίζεις είναι σημαντικό για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας, η ομάδα δείχνει μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι της, διαχειριζόμαστε τους αγώνες καλύτερα και συνεχίζουμε με βάση αυτό. Μένουν ακόμα επτά παιχνίδια και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη. Το γεγονός ότι είναι αήττητη εντός έδρας και έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, κάνει την αποστολή μας πιο δύσκολη. Για εμάς θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού και η αποφασιστικότητα που θα δείξουμε στις προσωπικές μονομαχίες». 

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.786 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις άδειες κερκίδες: «Είναι άσχημο για τους ποδοσφαιριστές να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Αν είναι για καλό, μακάρι να βελτιωθεί η εικόνα μας, αλλά νομίζω ότι τα προβλήματα είναι πολλά περισσότερα και ευελπιστώ πολύ σύντομα να βρεθεί λύση και να μπορέσει ο κόσμος να έρχεται στα γήπεδα. Οι υγιείς φίλαθλοι δεν φταίνε σε τίποτα, γιατί σίγουρα σε κάθε ομάδα, είτε είναι Παναθηναϊκοί, είτε Ολυμπιακοί, είτε ΠΑΟΚ, είτε ΑΕΚ, είτε κάτι άλλο, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα λειτουργούν διαφορετικά, αλλά δεν φταίνε όλοι οι υπόλοιποι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.