Ποδόσφαιρο

Με Ζέκα και χωρίς Πράνιτς

Με Ζέκα και χωρίς Πράνιτς

Εκτός αποστολής άφησε ο Γιάννης Αναστασίου τον Πράνιτς κάτι που έγινε και με τους Σίλντενφελντ-Μπούρμπο που είναι τιμωρημένοι. Κανονικά στην αποστολή ο Ζέκα.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18/03/2015 – 19:30 Novasports 1, panathinaikos24.gr) πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε στην αρχή ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στο τέλος εξάσκηση στα τελειώματα.

Ο Κοτσόλης απουσίασε λόγω ίωσης, ενώ ο Μπερίσα προπονήθηκε ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους «κυανόλευκους», που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version