ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για το σερί στο Περιστέρι

Με στόχο την 9η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά και για να διατηρήσει τις πιθανότητες που έχει για το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30, Novasports 1, Panathinaikos24.gr).

Για το σερί στο Περιστέρι

Στο «τριφύλλι» στοχεύουν στην 9η σερί νίκη τους απέναντι στον αξιόμαχο Ατρόμητο, ώστε να διατηρήσουν τις πιθανότητες που έχουν για κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Στα αγωνιστικά πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, θα βρίσκονται οι Νίκος Καρέλης και Κάρλος Ζέκα, που απουσίασαν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ενώ εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι Σίλντενφελντ και Μπούρμπος (λόγω καρτών) και Πράνιτς, Κοτσόλης.

Ο Γιάννης Αναστασίου που χαρακτήρισε δύσκολη την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, αναμένεται να παρατάξει τους Στιλ κάτω από τα δοκάρια, αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ταυλαρίδης και Κουτρουμπής, ενώ στα άκρα θα βρίσκονται οι Νάνο και Τριανταφυλλόπουλος. Ο Τάσος Λαγός θα βρίσκεται στο χώρο του άξονα, με τους Κάρλος Ζέκα και Αμπντούλ Ατζαγκούν να συμπληρώνουν την τριάδα στο χώρο του κέντρου.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.639 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Καρέλης θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, δίπλα στον Μάρκους Μπέργκ, ενώ ο Μλάντεν Πέτριτς, θα βρίσκεται ακριβώς πίσω τους.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Αναστασίου, στη χθεσινοβραδινή τελευταία προπόνηση: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Νίνης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.