ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συλλεκτικά κομμάτια για τα 55 χρόνια του «Τάφου του Ινδού»

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, από την Πέμπτη 19/03, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση συλλεκτικά κομμάτια από τον «Τάφου του Ινδού» έναντι συμβολικής τιμής των 13 ευρώ.

Συλλεκτικά κομμάτια για τα 55 χρόνια του «Τάφου του Ινδού»

Aπό την Πέμπτη 19/3/2015 όπου και συμπληρώνονται 55 χρόνια από τα εγκαίνια του πρώτου κλειστού γυμναστηρίου στην Ελλάδα, του «Τάφου του Ινδού», ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δίνει στους φίλους του Συλλόγου μία μοναδική, χωρίς προηγούμενο, ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου!

Λίγα και άκρως συλλεκτικά κομμάτια από το παλιό παρκέ του κλειστού θα είναι διαθέσιμα προς πώληση έναντι της συμβολικής τιμής των 13 ευρώ για την προσωπική Παναθηναϊκή Συλλογή κάθε φιλάθλου του Ομίλου!

Σε ένα παρκέ όπου αγωνίστηκαν και έγραψαν ιστορία αθλητές και αθλήτριες όπως οι Στεργάκος, Αλβέρτης, Κορωναίος, Αντόνιο Ντέιβις, Έντγκαρ Τζόουνς, Μυριούνης, Ανδρίτσος, Πανταλέων, Ανδρεόπουλος, Καζάζης, Αγραπιδάκης, Ντουμιτρέσκου, Μυλωνά, Μήτση, Μπάμπουλη Αγγελάκη, Καλέντζου, Χατζηορίδου, Μάλτση και πολλοί άλλοι!

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα ανεκτίμητο αναμνηστικό κομμάτι από ένα τόσο ιδιαίτερο μέρος, όπου οι φίλαθλοι του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας έχουν ζήσει ιδιαίτερες στιγμές και έχουν δεθεί συναισθηματικά και αγαπήσει σα δικό τους σπίτι εδώ και 55 χρόνια! #bepao

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.